Atenție la DIVERSIUNEA pusă la cale de site-ul lui Chițoiu și Antena3!

Atenție la DIVERSIUNEA pusă la cale de site-ul lui Chițoiu și Antena3!

Slugile lui Voiculescu de la Antena3 și PSnews, slugile lui Daniel Chițoiu(ALDE), cel scăpat de DNA în Parlament cu votul PSD au pus la cale o diversiune prin care să-i facă pe oameni să nu mai meargă la vot! Începând de la primele ore ale dimineții vor transmite așa-zise sondaje cu situația votului! Atenție, nu cu prezența, ci cu procentele partidelor! Pentru că Antena3 ar încălca legea și și-ar putea pierde licența dacă și-ar asuma aceste date înainte de ora 21.00 s-a recurs la o stratagemă de doi lei. Slugile lui Chițoiu vor asuma aceste intoxicări iar Antena3 va prelua, citându-i pe ăia! Este incredibil, dar CURS și Avangarde par să gireze această nouă porcărie marca PSD/ALDE! Daniel Chițoiu este deputat ALDE, a fost ministru de finanțe în Guvernul USL condus de Ponta și este candidat ALDE... Chițoiu a fost co-președinte al USL și a semnat „celebrul” Pact cu organizația „celebrului” colonel Mircea Dogaru!

Antena3 a promovat la greu toată ziua această mizerie! 

Ca să știți, vă spunem și ce cifre vor da: PSD la 43% și ALDE la 7-8%. Bineînțeles că aceste intoxicări vor fi preluate de toată mașinăria de propagandă a PSD/ALDE! Dar și de alte publicații, în special cele locale, care vor dori să țină pasul cu Bucureștiul, că deh...

Uite cum se promovează ăia de la PSnews.ro:

PSnews.ro este primul site de știri din România care realizează un EXIT POLL în ziua celor mai importante alegeri. Studiul este efectuat în parteneriat cu Antena 3, iar cercetarea sociologică este întreprinsă de către două prestigioase institute de sondare a opiniei publice: CURS și Avangarde.

Până acum, în mediul online, erau vehiculate cifrele exit poll-urilor pe surse înainte de închiderea urnelor, purtând pecetea intoxicărilor actorilor politici. Acum, PSnews.ro este primul site care va lansa cifrele reale, în baza unei cercetări sociologice extrem de serioase.

Pe parcursul întregii zile de 11 decembrie, redacția PSnews.ro vă va oferi cifrele precise ale votului pentru alegerile parlamentare, relatându-vă realitatea alegerilor în cele mai mici amănunte.

Cifrele vă vor fi oferite de către PSnews.ro, redacția urmând să le actualizeze la intervale precise în timpul procesului de votare.

Cititorii vor avea, astfel, ocazia să consulte cea mai puternică relatare mediatică online din ziua votului, întrucât, pe lângă prezența la vot, vă vom prezenta cifrele reale ale partidelor.





Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...