Aterizare de URGENȚĂ în Dubai pentru un Boeing 777! La bord erau 275 de pasageri

Aterizare de URGENȚĂ în Dubai pentru un Boeing 777! La bord erau 275 de pasageri

UPDATE: Agenția Xinhua relatează că toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați și sunt în siguranță.

Un avion al companiei Emirates care venea din India a efectuat miercuri o aterizare de urgență pe aeroportul internațional din Dubai, transmite Reuters.

Informația provine de la biroul de presă al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul său de Twitter. Potrivit sursei citate, deocamdată nu există date cu privire la existența unor victime.

La locul aterizării de urgență, care a fost izolat de autoritățile aeroportuare, se ridica un fum negru și dens. Și în fotografii postate pe rețelele sociale, despre care cei care le-au distribuit scriau că sunt de la aeroportul internațional din Dubai, se putea vedea un fum gros și negru ridicându-se deasupra unui avion cuprins de flăcări.

Guvernul din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunțat că toate decolările de pe aeroportul din Dubai sunt amânate până la noi ordine. Totodată, organizația europeană pentru securitatea navigației aeriene (Eurocontrol) a transmis că aeroportul din Dubai nu mai acceptă trafic aerian după incident.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa