Aterizare de urgenţă la Timişoara a unei curse Bucureşti-Madrid după ce o pasageră a leşinat

Aterizare de urgenţă la Timişoara a unei curse Bucureşti-Madrid după ce o pasageră a leşinat

Cursa aeriană a companiei Tarom care efectua un zbor pe ruta Bucureşti - Madrid, joi, cu 183 de pasageri la bord, a aterizat la Timişoara, pentru o urgenţă medicală intervenită la unul dintre pasageri.

Reprezentanţii Biroului de presă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Timiş au precizat, pentru AGERPRES, că pasagerei de 64 de ani i s-a făcut rău în avion, iar pilotul a decis să aterizeze la Timişoara.

"Colegii i-au făcut un test rapid care a ieşit COVID-19 pozitiv şi a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Timiş, Florin Crişan.

Urmează ca aeronava să decoleze de la Timişoara spre Madrid în scurt timp, conform informaţiilor postate pe site-ul Aeroportului Timişoara.

Pasagerii din cursa de Madrid au fost debarcaţi, iar aeronava este dezinfectată înainte de plecare. AGERPRES/(A, AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...