Ați pierdut din nou. Da, voi, garanția eșecului. Voi, oceanul de otravă, oglinda României strâmbe, în care hoția e virtute, iar minciuna ține loc de adevăr, scrie jurnalistul Dan Tăpălagă pe  G4Media.ro .

Voi, cu toate audiențele voastre fără egal, cu toate milioanele supte din bugetele publice, voi, cu toate bombele bombelor și priceperea voastră în rele, n-ați reușit nici de data asta. Alegătorii v-au întors spatele.

Valul de orori scuipat seară de seară la comandă, mereu în direcția greșită, vi s-a întors în față. Ați ridicat un val de indignare, așa cum ați reușit de fiecare dată când ați intrat în scenă voi, apostolii răului, cu fauna voastră pestriță de lătrăi.

Ultima dată când v-a ieșit, totuși, a fost în 2016. Dragnea a înțeles atunci că nu de zgomotul vostru infernal are nevoie, ci de liniște, de cât mai multă liniște pentru a nu trezi cumva alegătorii din visele și iluziile frumos împachetate în cea ma lină și dulce propagandă.

În viclenia lui, fostul lider PSD a știut că trebuie să umble în vârful picioarelor pe lângă alegătorii mituiți cu visul unor pensii și salarii mai bune dacă dorește ca vraja să nu se risipească în fumul bombelor și tiribombelor voastre.

Dragnea a câștigat masiv în urmă cu patru ani pentru că a închis și ferecat cu șapte lacăte toți demonii eliberați în campania lui Firea de aceleași televiziuni și aceiași ziariști aflați mereu pe contrasensul istoriei. Țineți minte ce  scria dom Profesor  al vostru după europarlamentarele de anul trecut? Nu cred că-și mai amintește nici el.

”Votul marchează finalul unei epoci, cine nu se va adapta noilor realități, va dispărea în irelevant”, profețea Dan Voiculescu pe blogul său pe 29 mai 2019. Profeție corectă, adaptare eșuată. Nu este singurul care s-a întors rapid la vechile obiceiuri.

Speciile de prădători născute în epoca Securității și a Corupției ca mod de viață, domprofesorii cu doctorat în jefuirea banului public, nu se mai pot adapta noilor realități.

Voi, elevii lui sârguincioși din toate televiziunile care propaga ură și manipulare, sunteți îngroziți de tot ce reprezintă noii politicieni și tot ce promit ei.

Pentru voi, unul ca Nicușor Dan, care trăiește și azi într-un apartament închiriat în București sau un Samuel Fritz, alt true beliver al cauzelor civice, reprezintă garanția decuplării de bugetele generoase din care v-ați hrănit ani de zile.

Toată viața voastră ați lăudat sau înjurat ca lăutarii, cu bancnota lipită de frunte, la vedere.

Cu toții am văzut cine a comandat muzica și acum. Numai că ați reușit, cu manelele voastre din Voluntari, să-i treziți din nou pe bucureșteni, să-i motivați. Voi ne-ați amintit mereu de cât rău sunt capabili vechii politicieni, de ce grozăvii sunt în stare.

Veți exista însă, mai departe, ca o busolă stricată, cel mai bun indicator al direcției greșite. Tot ce-i bun pentru voi, e rău pentru noi.

Dar poate ar fi util să vă mai amintiți din când în când de profeția profesorului vostru, ca să înțelegeți mai bine de ce veți pierde tot mai des.