Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Au fost BEȚI la VOT? După Brexit, britanicii au căutat pe Google „ce este Uniunea Europeană?”

Britanicii au fost beți la vot? Sau gradul lor de cultură generală nu permite să aibă cunoștințe minime despre UE ori alte lucruri elementare cum ar fi să știi dracu pentru ce ai fost într-o cabină de vot?
 
La câteva ore de la anunțarea rezultatelor din referendumul din Marea Britanie, se pare că foarte, foarte mulți britanici au căutat pe internet să afle ce urmează să se întâmple.

Conform Independent, “ce se întâmplă dacă ieșim din UE” a fost cea mai căutată frază în Google ore în șire și asta ar putea sugera că, oamenii nu au știut exact importanța votului de joi.

Google a înregistrat o creștere de căutare de 250% pentru această întrebare și trendul a continuat toată dimineața de vineri.

Dar se pare că sunt foarte mulți britanici care nu știu nici măcar ce este Uniunea Europeană. Conform Google Trends, foarte mulți britanici au căutat, după ce s-au închis urnele de vot, ce este Uniunea Europeană, pe Google. Și mulți încă mai caută și la ora asta....

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD scade în continuare în sondaje! Însă încep surprizele!

2 HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”

3 ALERTĂ Bătăușii belgianului care promovează România de 23 de ani au fost ARESTAȚI! Amănunte ȘOCANTE

4 ALERTĂ Un nou TUN marca PSD? Avertismentul lui Rareș Bogdan

5 Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume