Au fost BEȚI la VOT? După Brexit, britanicii au căutat pe Google „ce este Uniunea Europeană?”

Au fost BEȚI la VOT? După Brexit, britanicii au căutat pe Google „ce este Uniunea Europeană?”

Britanicii au fost beți la vot? Sau gradul lor de cultură generală nu permite să aibă cunoștințe minime despre UE ori alte lucruri elementare cum ar fi să știi dracu pentru ce ai fost într-o cabină de vot?
 
La câteva ore de la anunțarea rezultatelor din referendumul din Marea Britanie, se pare că foarte, foarte mulți britanici au căutat pe internet să afle ce urmează să se întâmple.

Conform Independent, “ce se întâmplă dacă ieșim din UE” a fost cea mai căutată frază în Google ore în șire și asta ar putea sugera că, oamenii nu au știut exact importanța votului de joi.

Google a înregistrat o creștere de căutare de 250% pentru această întrebare și trendul a continuat toată dimineața de vineri.

Dar se pare că sunt foarte mulți britanici care nu știu nici măcar ce este Uniunea Europeană. Conform Google Trends, foarte mulți britanici au căutat, după ce s-au închis urnele de vot, ce este Uniunea Europeană, pe Google. Și mulți încă mai caută și la ora asta....
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 Revoltă în marina rusă? / Mai mulți marinari au trimis o scrisoare către Putin și Șoigu, refuzând să lupte în Ucraina