Au hoția în genă!/Un primar PSD care a pierdut alegerile și-a făcut rudele și prietenii cetățeni de onoare și i-a scutit de impozit pe ultima sută de metri a mandatului

Au hoția în genă!/Un primar PSD care a pierdut alegerile și-a făcut rudele și prietenii cetățeni de onoare și i-a scutit de impozit pe ultima sută de metri a mandatului

La cinci zile după ce a pierdut alegerile locale din 27 septembrie, primarul PSD din comuna botoșăneană Dimăcheni, Ştefan Cojocariu, a convocat o şedinţă de Consiliu Local (CL) extraordinară în care a acordat 35 de titluri de cetăţeni de onoare unor apropiaţi de-ai săi, pe care ulterior i-a scutit de la plata taxelor şi impozitelor locale, transmite Monitorul de Botoșani.

Primarul a luat această decizie în ciuda faptului că secretarul Consiliului Local, Mihaela Chiriac, l-a avertizat că nu are cadrul legal pentru a face atâţia cetăţeni de onoare, deoarece nu există un regulament propriu al CL Dimăcheni în care să fie menţionate condiţiile de acordare şi de retragere a acestor titluri.

Avertismentul apare notat în procesul verbal al ședinței de consiliu local în care a fost adoptată hotărârea inițiată chiar de primar.

Dimăcheni este comuna cea mai săracă din judeţ, dar şi cea în care funcţionarii publici din primărie au cele mai mari venituri.

Foto: Primăria Dimăcheni / Facebook

Citește tot articolul pe Monitorul de Botoșani


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...