Au înfrânt!/Mesajul de ultimă oră trimis de Ciolacu parlamentarilor PSD înainte de moţiune

Au înfrânt!/Mesajul de ultimă oră trimis de Ciolacu parlamentarilor PSD înainte de moţiune

Parlamentarii PSD au primit duminică un mesaj de mobilizare din partea conducerii partidului, potrivit surselor Adevărul. Printre rânduri, liderul PSD Marcel Ciolacu recunoaşte că moţiunea de cenzură ar putea să nu fie votată din lipsă de cvorum.

PNL va face apel nominal înainte de vot tocmai pentru a arată că nu există cvorum de şedinţă (prezenţa a 233 de parlamentari). 

”Dragi colege şi dragi colegi, Mâine este o zi foarte importantă pentru noi ca partid. Aşa cum am spus, TOTI senatorii şi deputaţii trebuie sa fie prezenţi la grupuri începând cu ora 13:00! Scenariul PNL este sa ne împiedice sa votam, de aceea vor forţa un apel nominal înainte de vot. Nu va lăsaţi pacăliţi şi intimidaţi de telefoanele găştii lui Orban. Sunt disperaţi. De aceea au şi şedinţa de guvern mâine ca sa tragă ultimele tunuri. Asta ne arată ca la PNL se ştie deja ca moţiunea va trece! Avem o datorie fata de romani şi fata de electoratul nostru sa punem STOP acestui guvern corupt şi incompetent! Va mulţumesc!”, e mesajul trimis de conducerea PSD către parlamentari.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…