AUDIO Dragnea, declarație HALUCINANTĂ în presa străină: „Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi”!

AUDIO Dragnea, declarație HALUCINANTĂ în presa străină: „Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi”!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, pentru un post de televiziune din Serbia, ca el a vazut milioane de oameni care sprijina Guvernul si ca ar fi o greseala sa ii ignore din cauza protestelor din strada, transmite News.ro.

"Am vazut milioane de oameni care ne sprijina pe noi si avem acelasi sprijin public. Vrem sa ne punem in practica programul nostru", a raspuns Dragnea jurnalistilor sarbi care l-au intrebat daca Guvernul si-a pierdut legitimitatea din cauza protestelor masive.

Intrebat daca ii ignora pe cei care au iesit in strada, Dragnea le-a spus jurnalistilor straini ca ar fi o greseala sa ii ignore pe ceilalti care nu au iesit in strada.

"Nu, dar cred ca ar putea fi o greseala sa ii ignoram pe ceilalti din Romania. Asta e decizia noastra. Va multumesc", a fost raspunsul liderului PSD.

Asculta mai jos declaratia inregistrata de News.ro:

Dragnea, așa să-ți ajute Dumnezeu și Maica Domnului! Și ție, și copiilor și chiar și lu' duamna Bombonica!

Dragnea a facut aceste scurte declaratii pentru reporterul televiziunii din Serbia imediat dupa ce a dat declaratii pentru presa din Romania, pe holul Parlamentului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…