AUDIO „Era bandajat ca o mumie”/Scandal în armata rusă după ce doi ofițeri au ucis în bătaie un soldat buriat

AUDIO „Era bandajat ca o mumie”/Scandal în armata rusă după ce doi ofițeri au ucis în bătaie un soldat buriat

Un scandal puternic a izbucnit în armata rusă, după ce doi ofițeri au tratat cu brutalitate un soldat subordonat din Buriatia.

O convorbire telefonică între un soldat rus și soția sa, despre ceea ce s-a întâmplat cu soldatul buriat a fost interceptată de serviciile de informațiile ucrainene.

Soția rusului a aflat această poveste de la mama defunctului din Buriatia.

Trupul soldatului buriat, care a fost înapoiat mamei sale din Ucraina într-un sicriu de zinc, după ce a fost puternic bătut. Rușii au încercat să ascundă urmele bătăilor bandajând defunctul.

„ Acum o lună au adus un băiat, este din Buriatia... L-au adus mortul. Mama lui merge la fetele noastre în magazin... Ea spune că a vrut să-l spele, să-l schimbe, să-l bage în alt sicriu... Si el, zice ea, era tot bandajat, ca o mumie era pansata. A trecut o luna. A venit prietenul lui de la armata: i s-a terminat contractul. Era si el acolo. A venit la mama lui, pe scurt, si a spus că cei doi ofițeri ai săi l-au ucis. A fost bătut cu toții... Ei spun că l-au bătut, apoi împușcat. ...(înjurături) cred că războiul va șterge totul”, a spus soția ocupantului rus.

Ea a mai precizat că acum familia decedatului încearcă să facă dreptate, încercând să exhumeze cadavrul pentru a efectua o examinare independentă și să transfere cazul la parchetul militar.


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei