AUDIO Fugarul Rizea anunță un raport devastator despre furtișagurile lui Ghiță și-i sugerează lui Ponta să pregătească elicopterul! Devalizatorul României l-a amenințat la telefon!

AUDIO Fugarul Rizea anunță un raport devastator despre furtișagurile lui Ghiță și-i sugerează lui Ponta să pregătească elicopterul! Devalizatorul României l-a amenințat la telefon!

 Fugarul Rizea anunță un raport devastator despre furtișagurile lui Ghiță și-i sugerează lui Ponta să pregătească elicopterul! Devalizatorul României l-a amenințat la telefon!

„LUNI 19 octombrie ,toata Romania va vedea pe contul de facebook ,,Spovedania lui Rizea " ,
DOVADA prin care unul din principalii ASASINI ECONOMICI ai Romaniei Sebastian Ghita
protejat de generalii SRI Florian Coldea si Adrian Ciocirlan, a devalizat
Romania !
Le multumesc acelor ofiteri din
SRI care iubesc Romania si sunt alaturi de mine ,in acest demers de a le arata romanilor ADEVARUL !
Este vorba de un raport oficial SRI ,strict secret , de unde Sebastian Ghita si acolitii lui au castigat 30.000.000 euro !
Si acesta este doar inceputul...
Tic-Tac, Tic-Tac, Tic-Tac...
Luni ora 18 va astept pe Realitatea Plus!
Romanii au dreptul sa stie ADEVARUL !”, anunță pe Facebook Cristian Rizea, fost deputat PSD, devenit între timp cetățean al Republicii Moldova.

În decembrie 2017, fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost găsit vinovat de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Politicianul a fost acuzat de DNA că a pretins în mod direct unui om de afaceri suma de 300.000 de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?