AUDIO Orgii cu sex, droguri și VIP-uri, la „piscina păcatelor”, în Târgu Jiu. Fiică de procuror, implicată

AUDIO Orgii cu sex, droguri și VIP-uri, la „piscina păcatelor”, în Târgu Jiu. Fiică de procuror, implicată

Înregistrările care circulă de câteva zile în Târgu Jiu probează că, în cazul minorelor abuzate sexual la o piscină din Târgu Jiu, tabloul infracțional e mult mai amplu și angrenează mai multe persoane decât lasă organele judiciare să se înțeleagă, dezvăluie jurnalistul Narcis Daju pe Gorjnews.ro .

Până astăzi, s-a transmis în spațiul public că o bestie de 47 de ani a abuzat sexual două minore de 15 ani, pe care e posibil să le fi drogat înainte.

Dar lucrurile sunt mult mai complicate. Cel puțin așa rezultă din înregistrările de mai jos.

ORGII CU SEX, DROGURI ȘI VIP-URI

Bestia, Maronidis Lurențiu, organiza la piscina proprie orgii sexuale, la care se consumau și substanțe interzise , și la care participa o parte din ”lumea bună” a orașului, inclusiv medici. Filmări de la astfel de orgii, au fost trimise de Maronidis uneia dintre minorele abuzate sexual, și au fost văzute și de mama acesteia.

”Nu uita că tatăl Casianei e procuror”!

Mai multe persoane au asistat atât la scenele de sex cu minore, de la acea piscină, cât și la momentele când Maronidis punea diverși ”aditivi” în băuturi, ca să – și amețească victimele. Printre cei care cunoșteau aceste orori se numără și o anume Casiana, fiica unui procuror, pe care Maronidis ar fi amenințat-o că o omoară. ”Nu uita că tatăl Casianei e procuror. O ameninți că dai cu mașina peste ea! Nu știi în ce te bagi!” Asta îi spune mama uneia dintre victime, lui Maronidis. Aveți înregistrarea mai jos.

11 zile, organele judiciare n-au știut nimic!

Din dovezile alăturate rezultă cu certitudine că în data de 18 august a.c., bestia a abuzat doua minore la acea piscină. 11 zile mai târziu, pe 29 august, IPJ Gorj a răspuns OFICIAL că nu se cunoaște nimic despre un astfel de caz și că nu există niciun fel de dosar. Repet: în condițiile în care ororile erau cunoscute și de fiica unui procuror!

FOTOGRAFELE FĂCEAU ȘI SEX ORAL

Organele judiciare s-au mișcat abia a doua zi, pe 30 august, după ce presa locală a publicat primele dovezi despre acest caz . 11 zile, organele judiciare n-au știut nimic! Este cel puțin ciudată lentoarea oamenilor legii, având în vedere că scenele de sex de la piscină erau filmate cu telefoanele de cei prezenți, și apoi circulau imaginile prin oraș. Mai jos, puteți vedea o tânără filmând cu telefonul o scenă de sex. Apoi, Maronidis se îndreaptă spre ea, și i se face sex oral. La acea piscină, toată lumea pare drogată, și totuși niciun organ de stat nu află nimic!!!

NU ȘTIA DACĂ E DROGATĂ SAU LUCIDĂ

O minoră recunoaște că, în timp ce filma, nu știa dacă ceea ce vede e real, sau are halucinații, dar, oricum, înregistra, ca să se uite a doua zi, ”pe trezie”.

ȘI SOȚIA LUI MARONIDIS ȘTIA DESPRE ORORILE DE LA PISCINĂ

După ce a văzut înregistrări video puse la dispoziția ei chiar de Maronidis (!), mama uneia dintre victime i-a reproșat că a drogat-o. Bestia a replicat că a fost provocat, că minora i-a luat mințile, că ”i-a dat teroare”, că au făcut sex și în timpul zilei, când fata era lucidă, și că a fost ”prins” la un moment dat chiar de soția lui. Așadar, se pare că și soția lui Maronidis știa despre ororile de la piscină.

EXPERT PARLAMENTAR PNL, ”IN LOVE”, PRIN SERBIA. FIICA MINORĂ, ÎN ”GRIJA” LUI MARONIDIS

Părinții minorei respective sunt despărțiți. Ea trăiește cu mama, în Italia, și a venit să stea cu tatăl ei, în vacanță, pentru trei săptămâni. Este vorba de Mihuțoiu Adrian, zis ”Parfum”, pentru că practică comerțul ambulant cu parfumuri. Mihuțoiu se recomandă ca fiind ”șef de cabinet” la deputatul PNL Gheorghe Pecingină. În timp ce fiica sa era abuzată de Maronidis, angajatul Parlamentului României era într-un sejur, în Serbia, cu o cucerire de dată recentă. Fire nestatornică, ”Parfum” are trei copii, cu alte trei femei.

Ca de obicei, și în acest caz organele judiciare s-au mișcat abia după ce o parte din orori a apărut în presă, și au simplificat la maxim întreg contextul infracțional, reținând doar că a fost la Târgu Jiu o singură bestie, pe care oamenii legii au identificat-o, cu operativitate, și au băgat-o în arest preventiv.

Oricum, 47 = 15 X 3 + 2. Bestia este de trei ori mai în vârstă, plus încă doi ani, decât fiica expertului parlamentar. Vai steaua lui de Parlament, cu așa experți, la așa deputați.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”