AUDIO Pesedist, către un protestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”/ERATĂ

AUDIO Pesedist, către un protestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”/ERATĂ

ERATĂ Digifm.ro : În urma verificărilor, se confirmă că vocea a fost înregistrată înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, dar nu îi aparține ministrului Petre Daea, așa cum a fost precizat inițial. Este vorba despre un alt participant la ședința PSD, care îl jignește pe protestatar. Comisarul.ro a preluat articolul inițial al Digi FM. Facem rectificarea cuvenită: nu ministrul Petre Daea a jignit protestatarul, ci un alt personaj prezent la fața locului.

Pesedist, către un contestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”
 
Un pesedist a avut joi o ieșire nervoasă la adresa unu contestatar, care i-a strigat ministrului Petre Daea că PSD este o amenințare pentru statul de drept și i-a transmis că și el va ajunge la închisoare, la fel ca Dragnea, potrivit unei înregistrări audio publicate de digifm.ro.

 Incidentul a avut loc la Mehedinți, unde Daea s-a dus alături de Viorica Dăncilă să participe la alegerea unei noi conduceri a organizației județene.

Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteți o organizație mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Pesedist: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”

Poți asculta înregistrarea pe site-ul digifm.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…