AUDIO Viceprimar PSD din Teleorman: Au existat „lagune” în organizare... Probabil că în curând va ajunge ministru...

AUDIO Viceprimar PSD din Teleorman: Au existat „lagune” în organizare... Probabil că în curând va ajunge ministru...

Viceprimar PSD din Teleorman: Au existat „lagune” în organizare... Probabil că în curând va ajunge ministru... 

Viceprimarul comunei Balaci, din Teleorman, Victor Amza, s-a plâns reporterului incognito al Newsweek  România că el și cu primarul localității sunt nevoiți să scoată din buzunarele proprii cel puțin 1500 de lei, în condițiile în care salariile lor sunt mici, pentru „o comună de rangul 3”. 

Edilul și-a exprimat nemulțumirea cu teamă, deoarece jurnalistul Newsweek România a pretins că sună de la biroul central al PSD. Totuși, deși a riscat să se pună rău cu conducerea de partid și de stat de la București, supărarea lui Victor Amza a învins frica. Edilul a menționat că „au existat lagune în organizare”, referindu-se, desigur, la cuvântul lacune

 Ascultați discuția dintre reporterul  Newsweek și viceprimarul Victor Amza. Faza cu lagunele este după minutul 2.20:

De asemenea, a menționat că atracția membrilor din teritoriu pentru mitingul de la București scade atunci când li se cere să acopere cheltuielile pentru deplasare. „Simpatizant, simpatizant, dar totul se rezumă până îi pui să bage mâna în buzunar.”

În fine, același Victor Amza a menționat că va duce în Capitală doar simpatizanți tineri, pentru că bătrânii nu fac față unui miting organizat la ora 20.00 (opt seara), iar viceprimarul nu vrea să riște vreun incident. De altfel, a selectat participanții la miting cu atenție, căci, „cine știe, mai vine vreo televiziune pe acolo sau ceva și să nu știe să vorbească, ne facem de râs, că ne dau ăștia pe la ziar.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...