Augustin Lazăr: De 36 de ani am fost evaluat foarte bine, nu mi-e teamă de revocare

Augustin Lazăr: De 36 de ani am fost evaluat foarte bine, nu mi-e teamă de revocare

Procurorul general, Augustin Lazăr, a afirmat miercuri că nu are emoţii cu privire la procedura de evaluare a sa demarată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine. Nu am nicio emoţie, eu mă cunosc pe mine", a declarat Augustin Lazăr la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii, precizând că nu îi este teamă de revocarea din funcţie.

Pe 25 august, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că declanşează procedura de evaluare a activităţii manageriale a procurorului general, Augustin Lazăr, în contextul protocoalelor încheiate cu SRI.

Toader a menţionat că rezultatele evaluării, însoţite de eventuale propuneri, vor fi făcute publice. AGERPRES/(A - autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...