Augustin Lazăr: Sunt în curs de investigare 245 de sesizări privind probleme care s-au ivit la alegeri

Augustin Lazăr: Sunt în curs de investigare 245 de sesizări privind probleme care s-au ivit la alegeri

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marți că există 245 de sesizări privind probleme care s-au ivit la alegeri și care sunt curs de investigare.

* Tobă: La alegerile de duminică au fost sesizate 245 de situații de posibil vot multiplu

"Sunt 245 de sesizări care au rezultat din sistemul informatic, care marchează toate sesizările semnalate în astfel de împrejurări, și ele urmează să fie verificate fiecare pentru a se vedea dacă, într-adevăr, este vorba de un vot multiplu sau de greșeli de semnalare", a precizat procurorul general.

El nu a dorit să comenteze de ce alegătorii au votat "într-un fel sau altul", menționând că justiția "își face datoria ei", iar "alegătorii votează conform convingerilor lor".

"Mai există 137 de fapte constatate de organele poliției judiciare și care sunt tot în investigare. Există, de asemenea, 10 persoane față de care s-au luat măsuri preventive. Organele judiciare se ocupă de verificarea tuturor acestor aspecte", a explicat Lazăr.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro