AUR cere PMB să revină asupra deciziei de a permite desfăşurarea 'Bucharest Pride' pe Calea Victoriei, pe 14 august

AUR cere PMB să revină asupra deciziei de a permite desfăşurarea 'Bucharest Pride' pe Calea Victoriei, pe 14 august

AUR cere Primăriei Capitalei să revină asupra deciziei de a permite desfăşurarea marşului "Bucharest Pride" pe Calea Victoriei, în data de 14 august, şi să se asigure că această manifestaţie va fi organizată strict în condiţiile legii.

"AUR cere Primăriei Municipiului Bucureşti să revină asupra deciziei de a permite desfăşurarea marşului LGBTIQ+ pe Calea Victoriei, în data de 14 august, şi să se asigure că această manifestaţie va fi organizată strict în condiţiile legii, fără a sfida societatea românească şi valorile culturale şi spirituale ale cetăţenilor României", se arată într-un comunicat de presă al AUR, transmis marţi AGERPRES.

În opinia AUR, municipalitatea a cedat "prompt" în faţa "pretenţiilor" organizatorilor marşului, care au avut o atitudine "agresivă" şi "provocatoare".

"Intimidată de atitudinea agresivă şi provocatoare a unor asociaţii din sfera activismului deja politic al LGBT+, Primăria Capitalei a cedat prompt în faţa tuturor pretenţiilor acestor organizaţii cu privire la organizarea marşului Pride de anul acesta. Astfel, manifestaţia va avea loc sâmbătă, 14 august, pe Calea Victoriei, în condiţii nelegale, sfidătoare şi discriminatorii la adresa întregii societăţi româneşti", se afirmă în comunicatul AUR. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Digi duru” s-a înmuiat? / Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

2 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

3 Un ciclon puternic lovește România: viscol și zăpadă de o jumătate de metru. Ce zone sunt afectate

4 Poveste de film / Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

5 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%