Aurelian Temișan, fără perdea despre săruturile cu Loredana, deși ambii sunt căsătoriți. „Mă întreb când va fi al treilea”

Aurelian Temișan, fără perdea despre săruturile cu Loredana, deși ambii sunt căsătoriți. „Mă întreb când va fi al treilea”

Loredana Groza și Aurelian Temișan nu au format niciodată un cuplu, în viața de zi cu zi, însă au fost parteneri de scenă... și nu doar o singură dată. Cei doi au ajuns să se sărute pasional pe marile ecrane, lucru care a adus semne de întrebare în rândul fanilor. Cântărețul s-a decis să dea cărțile pe față.

Aurelian Temişan, despre săruturile cu Loredana Groza FOTO Arhivă

Primul sărut dintre cei doui artiști a avutl loc în anul, 1994, pe vremea când cei doi nu aveau alte obligații. Nu vorbim despre vreo poveste de dragoste, înfiripată între doi cunoscuți artiști autohtoni, ci de doi profesioniști, care jucau, la vremea respectică, în pelicula „A doua cădere a Constantinopolului”. Scena s-a repetat însă, după mai bine de două decenii, în musicalul „Mamma Mia, iar cei doi au părut foarte pasionali.

Cel mai reușit sărut

Aurelian Temișan a vorbit fără perdea despre săruturile cu Loredana Groza și ce au însemnat pentru el, duminică, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D și cunoscută pentru întrebările tăioase ce le sunt adresate invitaților.

Printre cele 40 de întrebări cu care a venit prezentatoarea s-a numărat și: „Ce sărut a fost mai reușit, primul sau al doilea sărut cu Loredana Groza?!”

Aurelian Temişan, sărutându-se cu Loredana Groza, în 1994 FOTO Arhivă

Aurelian Temişan, sărutându-se cu Loredana Groza, în 1994 FOTO Arhivă

Intrerpretul de muzică ușoară a spus că totul a fost strict profesional.

Atunci când pe scenă execut un sărut profesional, nu mă gândesc niciodată la persoana din spatele rolului care este în fața mea”, a spus Aurelian Temișan.

Cu toate acestea, în momentul în care intră în pielea unui personaj, se dedică în totalitate. Așadar, nu a ezitat să răspundă complet la întrebare și să intre în detalii, spre deliciul telespectatorilor.

A fost mai fierbinte primul sărut, pentru că era foarte cald afară. Eu sărut personajul, așa înseamnă să te interpui cu rolul și să ai în fața ta personajul respectiv, nu pe soția ta sau vreo colegă cu care ai putea avea în afara scenei o altă relație. Dintre cele două săruturi, mai profund a fost cel din Mamma Mia pentru că la începuturi, eram tineri amândoi. Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din Mama Mia a fost așezat, dar eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat personajul și cred eu că a fost credibil. Acum, că în mintea omului din sală s-a produs și legătura cu cei 24 de ani înainte, e minunat. A fost frumos, mă întreb oare când va fi al treilea”, a adăugat artistul.

Aurelian Temișan s-a născut la Craiova, iar marea sa pasiune din adolescență a fost fotbalul. În anul 1989, pe când avea numai 17 ani, el s-a făcut remarcat pentru vocea sa inconfundabilă, pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară de la Mamaia. Nu a durat mult până când a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai anilor '90, îmbinând, de-a lungul carierei sale, muzica, teatrul şi televiziunea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro