Australia: Doi adolescenţi vor apărea în faţa justiţiei pentru uciderea a 14 canguri

Australia: Doi adolescenţi vor apărea în faţa justiţiei pentru uciderea a 14 canguri

Poliţia australiană a acuzat doi adolescenţi de uciderea a 14 canguri într-un oraş de coastă, aflat la sud de Sydney, informează marţi BBC.

Localnicii au descoperit cangurii morţi pe două drumuri diferite din localitatea Batemans Bay sâmbătă, ceea ce a declanşat o anchetă a poliţiei.

Poliţia din New South Wales a precizat pentru BBC că animalele au fost lovite de o maşină.

Luni, doi tineri în vârstă de 17 ani din oraş au fost arestaţi.

Poliţia nu a furnizat nicio informaţie cu privire la motivaţia celor doi.

Tinerii au fost acuzaţi că au omorât animalele în bătaie după ce le-au lovit cu maşina. Ei vor apărea în faţa unei instanţe luna viitoare.

Potrivit legii din statul New South Wales, o persoană condamnată pentru cruzime împotriva animalelor se confruntă cu până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 22.000 de dolari australieni (15.000 de dolari americani).

Doi pui de canguri se aflau în grupul ucis, în timp ce un al treilea, rănit, a fost găsit de un localnic a doua zi şi salvat.

În medie, circa 50.000 de plângeri privind acte de cruzime asupra animalelor sunt anchetate în Australia în fiecare an.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…