Auto: F1 - ''Grid Girls'', fetele de pe grila de start din Marile Premii, vor fi înlocuite de copii

Auto: F1 - ''Grid Girls'', fetele de pe grila de start din Marile Premii, vor fi înlocuite de copii

Liberty Media a anunţat luni că ''Grid Girls'', fetele care însoţeau piloţii din Formula 1 pe linia de start, vor fi înlocuite anul acesta de copii.

La câteva zile după anunţul dispariţiei ''Grid Girls'', Liberty Media a confirmat că grilele de start nu vor rămâne fără panouri care indică numele piloţilor. Acestea vor fi ţinute din acest sezon de copii. Aceştia vor fi ei înşişi piloţi, de karting sau în formulele de promovare, şi vor fi selecţionaţi în funcţie de ţară, după rezultatele lor sau indiferent de ele.

''Va fi un moment extraordinar pentru aceşti tineri, a declarat Sean Bratches, directorul comercial al Formulei 1. Ei se vor afla alături de eroii lor, într-un moment crucial, înainte de startul în Marile Premii. Ce experienţă extraordinară pentru ei şi pentru familiile lor! Şi ce motivare pentru a continua să piloteze, să se antreneze şi să viseze să ajungă într-o zi în locul eroilor lor!''. AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante