Auto-F1: Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat MP al Marii Britanii

Auto-F1: Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat MP al Marii Britanii

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a câştigat duminică Grand Prix-ul de Formula 1 al Marii Britanii care a avut loc pe circuitul de la Silverstone (5,891 km), cursă în care a plecat din pole position.

Hamilton a reuşit să câştige in extremis în faţa olandezului Max Verstappen (Red Bull) care a pornit în cursă de pe poziţia a treia, linia a 2-a. Lewis Hamilton a făcut pană în ultimul tur al cursei, trecând linia de sosire pe trei roţi, dar cu toate acestea Verstappen nu a reuşit să îl ajungă din urmă.


Foto: (c) Andrew Boyers Pool/via REUTERS


Coechipierul lui Hamilton, finlandezul Valtteri Bottas, care a luat startul de pe poziţia secundă şi a suferit şi el o pană, a terminat până la urmă pe locul 11.

''Până în ultimul tur, totul a fost bine. Când am auzit însă că Valtteri a avut pană am observat că pneurile mele sunt în regulă. Dar dintr-o dată am avut şi eu aceeaşi problemă. Am încercat apoi să-mi menţin viteza fără a rupe janta'', a spus la final Hamilton, care a înregistrat al treilea succes consecutiv al sezonului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…