Auto: Vietnamul a anulat prima sa cursă de Formula 1 din cauza pandemiei de coronavirus

Auto: Vietnamul a anulat prima sa cursă de Formula 1 din cauza pandemiei de coronavirus

Organizatorii primei curse de Formula 1 din Vietnam au anunţat, vineri, că a anulat Marele Premiu din acest an, care iniţial fusese programat în aprilie, şi apoi reprogramat, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

''A fost o decizie extrem de dificilă, dar necesară, luată din cauza incertitudinii continue produse de pandemia de coronavirus'', a precizat Vietnam Grand Prix Corp într-un comunicat. Organizatorii au menţionat că va înapoia banii pe biletele vândute.

Cursa din Vietnam era programată să se desfăşoare pe străzile din capitala Hanoi, fiind a treia etapă a sezonului.

Vietnamul a înregistrat peste 1.110 de infectări cu COVID-19 şi 35 de decese, potrivit Ministerului Sănătăţii din această ţară.

În iulie, autorităţile de la Hanoi au anunţat că Marele Premiu de Formula 1 ar putea avea loc în noiembrie. La finalul lunii iulie, Formula 1 a anulat toate cele patru curse din America din cauza pandemiei şi a adăugat alte trei în Europa. Numărul de curse din calendar a fost redus de la 22 la 17, iar Marele Premiu al Vietnamului este a 13-a cursă din calendarul original pe 2020 anulată. În august, organizatorii Formulei 1 au anulat Marele Premiu al Chinei şi au adăugat alte patru curse, una în Turcia, două în Bahrain şi una la Abu Dhabi, în ultimele două luni ale anului.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: Vietnam Grand Prix /Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu