Autoritățile bulgare au identificat șase tone de lapte de capră importat ilegal din România

Autoritățile bulgare au identificat șase tone de lapte de capră importat ilegal din România

Inspectorii Agenției Naționale Fiscale (NRA) din Bulgaria au reușit luni să împiedice importul ilegal a unei cantități de șase tone de lapte de capră provenit din România, informează agenția bulgară Focus.

La o inspecție efectuată la descărcarea unei cisterne de lapte, inspectorii fiscali au devenit suspicioși cu privire la legalitatea documentelor prezentate de transportator. După o analiză amănunțită și efectuarea unor măsurători, inspectorii au identificat o diferență între informațiile din acte și marfă. Inspectorii au descoperit că o cantitate de șase tone de lapte nu era declarată în acte, iar șoferul cisternei a încercat să justifice discrepanța cu acte false.

Agenția Națională Fiscală a explicat că cel mai probabil laptele urma să fie utilizat pentru producția de produse alimentare destinate pieței bulgare fără plata Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA).

AGERPRES/ (AS-autor: Constantin Balaban, editor: Mariana Nica, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante