Autoritățile franceze au dejucat un nou atentat; șapte persoane au fost arestate

Autoritățile franceze au dejucat un nou atentat; șapte persoane au fost arestate

Un "nou atentat" a fost "dejucat" în Franța în cadrul unei operațiuni antiteroriste desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică la Strasbourg și Marsilia, fiind arestate șapte persoane în total, a anunțat luni ministrul de interne Bernard Cazeneuve, potrivit AFP și Reuters.

Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani și de naționalități franceză, marocană și afgană, au fost reținute în această operațiune desfășurată în cadrul unei anchete deschise de parchetul antiterorist de "peste opt luni". Doi dintre suspecți au fost reținuți la Marsilia, iar majoritatea celorlalți — la Strasbourg.

Șase dintre cei reținuți erau cunoscuți de serviciile de informații, iar un marocan a fost semnalat de o țară parteneră.

Cazeneuve nu a oferit presei nicio informație despre posibila țintă a atacului dejucat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…