AVERTISMENT Aceste două năpârci duc România în râpă! Citiți asta, să nu ziceți că nu v-am spus!

AVERTISMENT Aceste două năpârci duc România în râpă! Citiți asta, să nu ziceți că nu v-am spus!

Reportaje-Live : Spre zid, cu toată viteza

Stiu ca este vacanta si ca nu aveti chef de asta dar...puneti-va centurile. Cumparati EUR/USD de toate economiile, vindeti actiunile romanesti si incercati sa aveti macar un card international.

Motivele sunt urmatoarele:

- deficitul bugetar este absolut urias. Este un dezechilibru major scapat complet de sub control si urmeaza ajustarea. Nu exista decat o solutie la acest lucru si se numeste inflatie. Inflatie ca in Turcia.

- Teodorovici si Dancila sunt total inconstienti. Tot bugetul este in aer. fara imprumuturile externe la dobanzi africane, sistemul de pensii era deja in colaps. Romania este ca o masina fara frane si tampitii astia arunca cu pomeni, pensii speciale si mariri de salarii ignorand cea mai elementara matematica. De acum este doar o chestiune de timp pana ne izbim de zid.

- din septembrie marii importatori incep achizitiile pentru ultimul sezon nebun de shopping. Cursul euro va creste, Romania va importa bunuri de alte zeci de miliarde,
deficitul si asa urias se va dubla, romanii vor cumpara frenetic pana in ianuarie.

Este ultimul tren sa va puneti la adapost economiile. Acum este momentul. Cursul este inca jos, lumea este cu gandul la vacante.

Ajutati de Isarescu (sluga PSD) vor tine cursul la max 5 lei pana dupa alegeri si din Ianuarie incepe balul (asta daca bugetul nu intra in colaps din octombrie la cum arata cifrele)

Sa nu ziceti ca nu ati stiut. Distractia mai tine maxim 3-4 luni.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale