Avion EgyptAir prăbușit: Analizele imaginilor din satelit efectuate de SUA nu conțin indicii privind o explozie

Avion EgyptAir prăbușit: Analizele imaginilor din satelit efectuate de SUA nu conțin indicii privind o explozie

Analizele efectuate de către SUA ale imaginilor din satelit nu au produs până acum niciun indiciu că la bordul avionului EgyptAir prăbușit joi în drum spre Cairo s-ar fi produs o explozie, au declarat oficiali din mai multe agenții americane pentru Reuters.

Oficialii citați, care au făcut declarații sub protecția anonimatului, au afirmat că această concluzie este rezultatul unei examinări preliminare a imaginilor și au recomandat prudență în privința informațiilor din media conform cărora SUA cred că prăbușirea a fost provocată de explozia unei bombe.

SUA nu au exclus încă nicio cauză posibilă pentru prăbușirea avionului, inclusiv defecțiunea tehnică, terorism sau un act deliberat al pilotului sau al echipajului, au mai declarat oficialii citați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...