Avionul lui Rogozin "nu a putut ateriza la Chișinău și a fost redirecționat spre Budapesta"

Avionul lui Rogozin "nu a putut ateriza la Chișinău și a fost redirecționat spre Budapesta"

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anunțat vineri că avionul în care se afla nu a putut ateriza pe aeroportul din Chișinău din cauza ceței și a fost redirecționat spre Budapesta, informează RIA Novosti.

La Chișinău, Rogozin urma să ia parte la ceremonia de învestire a președintelui ales al Republicii Moldova, Igor Dodon.

"Din cauza ceței dense de pe aeroportul din Chișinău, avionul companiei Aeroflot nu a reușit să aterizeze. Ne-am rotit vreo 40 de minute deasupra și am virat spre Budapesta", a notat Rogozin pe Twitter.

"Iată că în pofida sancțiunilor, am ajuns în UE. Imediat ce vremea se va îmbunătăți, vom decola spre Chișinău, pentru întâlnirea cu președintele Igor Dodon", a adăugat Rogozin.

Rogozin se află pe lista demnitarilor ruși împotriva cărora UE a impus sancțiuni, printre care și interdicția de a intra in spațiul aerian al UE.

Potrivit informației de pe site-ul aeroportului din Chișinău, airport.md, cursa SU 1846 ce urma sa aterizeze în capitala Republicii Moldova la orele 10:55 a fost redirecționată spre Budapesta, în Ungaria. Conform situației de la ora 12.00 de pe site-ul www.flightradar24.com, avionul companiei ruse Aeroflot a încheiat traversarea spațiul românesc și a intrat în spațiul aerian ungar.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!