Avocacata Șoșoacă a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei și Poliției

Avocacata Șoșoacă a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei și Poliției

Senatoarea Diana Șoșoacă, de profesie avocacată, a pierdut toate procesele pe care le-a intentat Jandarmeriei si Ministerului de Interne pentru a-i fi anulate amenzile pentru incalcarea masurilor de prevenire si combatere a pandemiei.

Pe portalul instantelor, Diana Sosoaca figureaza cu cinci actiuni in justitie prin care a contestat amenzi primite in Dolj, Constanta si Bucuresti. Toate actiunile lui Sosoaca au fost ori respinse ori anulate de judecatori.

Sosoaca a pierdut si un proces pe care il intentase Primariei Generale din Bucuresti in legatura cu starea de urgenta. Sosoaca a gresit procedura si a introdus actiunea prea tarziu.

Pe de alta parte, Sosoaca a indemnat mii de romani sa incalce masurile de preventie, sustinand ca ii va apara ea in instanta.

In luna aprilie, Sosoaca s-a plans ca ea si sotul ei au primit amenzi care totalizeaza peste 10.000 de euro, scrie Aktual24.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!