Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

Avocata din Rusia care s-a întâlnit cu Donald Trump jr. în timpul campaniei prezidențiale din 2016 din Statele Unite a declarat marți că nu avea legături cu Kremlinul și a vrut să discute despre sancțiunile SUA asupra oficialilor ruși, și nu despre candidata democrată Hillary Clinton, informează Reuters.

"N-am avut niciodată informații compromițătoare sau sensibile despre Hillary Clinton", a declarat Natalia Veselnițkaia pentru NBC News într-un interviu la Moscova. "Nu am avut niciodată intenția să am așa ceva", a adăugat ea.

Potrivit ediției de luni a New York Times, Trump jr. a aflat printr-un e-mail înaintea întâlnirii că oferta de informații a avocatei care ar fi putut să o compromită pe Clinton făcea parte din eforturi ale guvernului rus de a ajuta campania prezidențială a tatălui său.

Publicistul Rob Goldstone a indicat în mesajul trimis celui mai mare fiu al președintelui american Donald Trump că guvernul rus era sursa informațiilor potențial compromițătoare, a relatat ziarul, citând trei persoane care aveau cunoștință de e-mail.

Veselnițkaia nu știa de ce Trump jr. credea că ea putea să-i ofere informații compromițătoare despre Clinton, spunând că știa doar că el era dispus să se întâlnească cu ea.

"Este foarte posibil că ei tânjeau după astfel de informații", a declarat ea la NBC. "Aveau mare nevoie de așa ceva și nu ar fi auzit decât ceea ce doreau", a adăugat ea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...