Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

Avocata din Rusia care s-a întâlnit cu Donald Trump jr. în timpul campaniei prezidențiale din 2016 din Statele Unite a declarat marți că nu avea legături cu Kremlinul și a vrut să discute despre sancțiunile SUA asupra oficialilor ruși, și nu despre candidata democrată Hillary Clinton, informează Reuters.

"N-am avut niciodată informații compromițătoare sau sensibile despre Hillary Clinton", a declarat Natalia Veselnițkaia pentru NBC News într-un interviu la Moscova. "Nu am avut niciodată intenția să am așa ceva", a adăugat ea.
    
Potrivit ediției de luni a New York Times, Trump jr. a aflat printr-un e-mail înaintea întâlnirii că oferta de informații a avocatei care ar fi putut să o compromită pe Clinton făcea parte din eforturi ale guvernului rus de a ajuta campania prezidențială a tatălui său.
    
Publicistul Rob Goldstone a indicat în mesajul trimis celui mai mare fiu al președintelui american Donald Trump că guvernul rus era sursa informațiilor potențial compromițătoare, a relatat ziarul, citând trei persoane care aveau cunoștință de e-mail.

Veselnițkaia nu știa de ce Trump jr. credea că ea putea să-i ofere informații compromițătoare despre Clinton, spunând că știa doar că el era dispus să se întâlnească cu ea.
    
"Este foarte posibil că ei tânjeau după astfel de informații", a declarat ea la NBC. "Aveau mare nevoie de așa ceva și nu ar fi auzit decât ceea ce doreau", a adăugat ea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

2 ULTIMA ORĂ / Lista de miniștri a Guvernului Orban. Nume nou la Justiție

3 CTP, la Digi 24 / Dacă Barna şi USR nu votează guvernul Orban înseamnă că fac o alianţă toxică, ad-hoc, cu PSD

4 EXCLUSIV / Dăncilă și Ponta s-au înțeles ca Guvernul Orban să nu treacă! Guvernul PSD rămâne în funcție până dup…

5 Cea mai perversă și malefică dihanie din statul român! Citiți asta!

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake