Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

Avocata din Rusia care s-a întâlnit cu Donald Trump jr. în timpul campaniei prezidențiale din 2016 din Statele Unite a declarat marți că nu avea legături cu Kremlinul și a vrut să discute despre sancțiunile SUA asupra oficialilor ruși, și nu despre candidata democrată Hillary Clinton, informează Reuters.

"N-am avut niciodată informații compromițătoare sau sensibile despre Hillary Clinton", a declarat Natalia Veselnițkaia pentru NBC News într-un interviu la Moscova. "Nu am avut niciodată intenția să am așa ceva", a adăugat ea.
    
Potrivit ediției de luni a New York Times, Trump jr. a aflat printr-un e-mail înaintea întâlnirii că oferta de informații a avocatei care ar fi putut să o compromită pe Clinton făcea parte din eforturi ale guvernului rus de a ajuta campania prezidențială a tatălui său.
    
Publicistul Rob Goldstone a indicat în mesajul trimis celui mai mare fiu al președintelui american Donald Trump că guvernul rus era sursa informațiilor potențial compromițătoare, a relatat ziarul, citând trei persoane care aveau cunoștință de e-mail.

Veselnițkaia nu știa de ce Trump jr. credea că ea putea să-i ofere informații compromițătoare despre Clinton, spunând că știa doar că el era dispus să se întâlnească cu ea.
    
"Este foarte posibil că ei tânjeau după astfel de informații", a declarat ea la NBC. "Aveau mare nevoie de așa ceva și nu ar fi auzit decât ceea ce doreau", a adăugat ea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

2 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

3 Iluzie optică?

4 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

5 O mare porcărie, dovada că Securitatea n-a murit! Torționarul disidentului Gheorghe Ursu face închisoare la do…

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă