Avocata lui Dragnea, care era mufată la contracte cu Primăria Sectorului 1, a lansat o petiție pentru revocarea din funcție a lui Clotilde Armand

Avocata lui Dragnea, care era mufată la contracte cu Primăria Sectorului 1, a lansat o petiție pentru revocarea din funcție a lui Clotilde Armand

Avocata Flavia Teodosiu, care il apara pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a lansat o petitie pentru strangerea de semnaturi in vederea demiterii prin referendum a primarului sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS). Pe de alta parte, potrivit edilului, avocata a avut contracte cu Primaria Sectorului 1 in mandatele lui Andrei Chiliman si Daniel Tudorache.

Flavia Teodosiu sustine ca Clotilde Armand ar fi nesocotit interesele generale ale colectivitatii locale si nu si-ar fi exercitat atributiile ce ii revin, potrivit legii.

"Timp de peste doua luni, a determinat impiedicarea colectarii deseurilor/gunoiului menajer din sectorul 1, generand, in plina pandemie si criza epidemico-sanitara de virus SARS-COV 2, reale focare de infectie, punand astfel in pericol sanatatea publica", sustine Flavia Teodosiu, potrivit petitiei.

Avocata mai arata ca pentru demararea acestui demers sunt necesare aproximativ 65.000 de semnaturi.

"Greu, dar nu imposibil. Cetatenii responsabili ai Sectorului 1 se pot manifesta in mod legal pentru apararea drepturilor si intereselor proprii", conchide avocata Flavia Teodosiu.

Flavia Teodosiu mai este si avocata fostului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh , judecata in dosarul insulei Belina.

Teodosiu, bani de la Primarie

In decembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR) , a publicat lista avocatilor care au incasat bani de la primaria Sectorului 1 in perioada 2007- 2020 pentru servicii juridice, desi "primaria are departament juridic si juristi".

Pe lista este si Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, cu suma de peste 574.000 de lei, adica aproape 120.000 de euro. Ea a incasat bani pentru servicii juridice incepand cu 2009, cand primarul Sectorului 1 era Andrei Chiliman ( PNL ), pana in 2017, cand edil era Daniel Tudorache (PSD), potrivit lui Clotilde Armand.Demersul primarului Clotilde Armand venea in contextul in care avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, i-a cerut demisia din pricina razboiului declansat cu compania de salubritate Romprest, relatează Ziare.com .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate

2 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei

3 Ioana Cosma, mesaj ironic la adresa Pro TV, în ultima zi la postul la care a lucrat 25 de ani

4 VIDEO BRRR! / „Fantoma cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

5 El este omul care acum trei zile a prezis intensitatea și epicentrul cutremurului din Turcia