Avocații lui Vâlcov din dosarul de corupție de la Tribunalul Olt au cerut recuzarea completului

Apărătorii lui Darius Vâlcov din dosarul acestuia de luare de mită, aflat pe rolul Tribunalului Olt, au cerut la termenul de miercuri recuzarea completului de judecată, respectiv a judecătoarei Otilia Chiriță.

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost prezent miercuri la Tribunalul Olt, unde urma să dea declarații în cauză, dar nu a fost audiat deoarece avocații săi au cerut recuzarea completului.

Judecătorul de caz, Otilia Chiriță, a spus că cererea avocaților lui Darius Vâlcov va fi înaintată către completul de soluționare și a fixat un nou termen în proces în data de 28 iunie. Judecătorul Otilia Chiriță a amintit că a formulat anul trecut cerere de abținere în această cauză, dar cererea sa a fost respinsă. În dosar a mai fost depusă o cerere de recuzare a judecătorului Otilia Chiriță, în luna martie anul acesta, dar cererea respectivă a fost respinsă.

Până la termenul de miercuri, în cauza de la Tribunalul Olt în care Vâlcov este inculpat pentru luare de mită au fost audiați toți martorii. La termenele următoare va da declarație Darius Vâlcov și vor fi reaudiați unii martori în prezența inculpatului.

În 2015 Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în două dosare instrumentate de DNA. Unul se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar altul la Tribunalul Olt. Vâlcov este inculpat pentru trafic de influență și luare de mită.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

5 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația