Avocatul lui Trump dezminte relatările conform cărora acesta este investigat pentru obstrucționarea justiției

Avocatul lui Trump dezminte relatările conform cărora acesta este investigat pentru obstrucționarea justiției

Președintele SUA, Donald Trump, a repetat duminică într-o nouă serie de postări pe Twitter că este victima unei 'vânători de vrăjitoare', în timp ce avocatul său a negat relatările din presa care-i este ostilă ce sugerează că Trump este investigat pentru obstrucționarea justiției, relatează agențiile internaționale de presă.

'Președintele nu este investigat de procurorul special. Punct!', a spus la o emisiune televizată avocatul lui Trump, Jay Sekulow.

'Nu este și nu a fost investigat pentru o obstrucționare' a justiției, a insistat avocatul. El a făcut astfel referire mai ales la un articol din Washington Post ce acredita ideea că Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, îl investighează pe liderul de la Casa Albă.

În urma publicării acelui articol, Trump a scris pe Twitter: 'Sunt investigat pentru că l-am concediat pe directorul FBI (James Comey n.r) de către cel care mi-a spus să-l concediez pe directorul FBI! Vânătoare de vrăjitoare'.

Această postare ambiguă a fost interpretată de unii ziariști drept o recunoaștere a faptului că el este investigat formal pentru obstrucționarea justiției, informație dezmințită acum de avocatul său.

Într-o nouă postare apărută duminică pe rețeaua de socializare, Trump scrie că 'programul de redare a măreției Americii merge foarte bine, în pofida distracției cu vânătoarea de vrăjitoare'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestez…