Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram gravidă cu Victor”

Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram gravidă cu Victor”

Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram gravidă cu Victor”.

Da, oameni buni, Ponta are doar 47 de ani. Este o veste tristă. Asta înseamnă că va continua să intoxice viața publică din România cel puțin 20 de ani de acum încolo. 8% dintre cei care au mers la urne pe 26 mai i-au validat construcția politică, un fel de PSD 2. 

Un singur om a avut un gând corect în legătură cu Ponta: mama sa, Cornelia Naum. Cea care a vrut să-l avorteze, în 1972.

Cornelia Naum, într-un interviu acordat în februarie 2010, la scurt timp după ce Ponta ajunsese, în circumstanţe care nici acum nu au fost lămurite, preşedintele PSD: „Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferință medicală care permitea un avort legal, și eram hotărîtă să nu fac copilul, dar a fost dorința fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul. Noi am divorțat ulterior, dar, în 1992, cînd s-a stins din viață, tatăl lui Victor a făcut-o în casa noastră, înconjurat de cei dragi. Îmi pare rău că nu a trăit să asiste la succesul de acum al lui Victor. S-ar fi bucurat tare mult…” Această afirmaţie datează din 23 februarie 2010 şi a fost publicată de inpolitics.ro în urma unui interviu cu doamna Naum.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică