Bacău: Cei patru minori ai bărbatului arestat pentru viol vor fi instituționalizați

Cei patru minori ai bărbatului arestat pentru că și-a violat unul dintre copii, în vârstă de un an și două luni, vor fi preluați într-o formă de protecție de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Bacău, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Marian Vătămănescu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Sursa foto: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau / Facebook

Pentru fetița în vârstă de 4 ani, cel mai mare dintre frați, deja s-a dispus încă de joi internarea în regim de urgență într-un centru de specialitate.

''Ceilalți trei frați sunt internați în spital și nu s-a putut institui o măsură de plasament dar mai mult ca sigur, odată cu externarea lor, se va lua o astfel de decizie, mai ales că mama și-a dat consimțământul'', a declarat Marian Vătămănescu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău.

Băiețelul de un an și două luni a suferit mai multe leziuni în urma violului la care a fost supus, de tatăl său, și a fost internat, miercuri, în spital. Tot acolo se află și ceilalți doi frați ai săi, un băiețel de trei luni, cu probleme de nutriție, și o fetiță de doi ani, cu viroză respiratorie.

Judecătorii băcăuani au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat, de 26 ani, din municipiul Bacău, acuzat că și-a violat copilul. Fapta a fost sesizată de vecini care au văzut, miercuri, că băiețelul prezintă sângerări anale.

AGERPRES / (A — autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

3 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

4 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

5 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…