Bacău: Poliţiştii au finalizat cercetările într-un dosar în care o femeie a obţinut credite bancare cu documente false

Bacău: Poliţiştii au finalizat cercetările într-un dosar în care o femeie a obţinut credite bancare cu documente false

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal în care o femeie este acuzată că a obţinut mai multe credite bancare prezentând documente false.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat, marţi, că prejudiciul în acest dosar este de 56.000 lei.

"Din cercetări a reieşit faptul că, o femeie de 61 ani, din Bacău, fiind în imposibilitatea de a obţine împrumuturi, având în vedere că nu figura în sistemul public de pensii, ar fi ales să obţină sau să încerce să obţină credite de la mai multe instituţii financiar-bancare prin metode dolosive. Astfel, aceasta ar fi solicitat în nume propriu, inducând în eroare reprezentanţii instituţiilor financiar-bancare, declarând în mod necorespunzător adevărului că ar fi pensionară şi folosind în acest scop decizii de pensionare şi taloane de pensie falsificate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Femeia a reuşit în acest mod să obţină 3 credite de la instituţii financiar-bancare şi ar fi încercat obţinerea altor 10 împrumuturi de la alte instituţii financiar-bancare.

Poliţiştii au înaintat dosarul penal către Parchet, femeia fiind acuzată de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

2 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

3 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

4 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer

5 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk