Baconschi, Iordănescu, Onțanu - audiați miercuri la Comisia parlamentară de anchetă; Gabriel Oprea încă nu a confirmat prezența

Comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 urmează să îi audieze miercuri pe Teodor Baconschi, Neculai Onțanu, Anghel Iordănescu, iar Gabriel Oprea încă nu a confirmat prezența, deși a fost invitat, a spus marți președintele comisiei, Mihai Fifor.

"Mâine dimineață (n.r. — miercuri) ar trebui să ne întâlnim cu dl Gabriel Oprea. Am avut astăzi o discuție telefonică, solicitând o confirmare pentru mâine. Domnia sa a rămas că va confirma în cursul acestei seri sau mâine de dimineață la prima oră, a rămas că analizează încă posibilitatea de a veni la comisie. Noi sperăm din toată inima că domnia sa va onora această invitație. Cred că este important pentru toată lumea să putem să facem această audiere", a spus Fifor, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că miercuri va fi audiat la comisie Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, în perioada aceea ambasador la Paris.

Au mai confirmat prezența la comisie Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu. "Ne gândim să reluăm audierea lui Eugen Tomac pentru că nu am reușit să finalizăm ceea ce ne-am propus", a menționat el.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț