Baconschi, Iordănescu, Onțanu - audiați miercuri la Comisia parlamentară de anchetă; Gabriel Oprea încă nu a confirmat prezența

Baconschi, Iordănescu, Onțanu - audiați miercuri la Comisia parlamentară de anchetă; Gabriel Oprea încă nu a confirmat prezența

Comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009 urmează să îi audieze miercuri pe Teodor Baconschi, Neculai Onțanu, Anghel Iordănescu, iar Gabriel Oprea încă nu a confirmat prezența, deși a fost invitat, a spus marți președintele comisiei, Mihai Fifor.

"Mâine dimineață (n.r. — miercuri) ar trebui să ne întâlnim cu dl Gabriel Oprea. Am avut astăzi o discuție telefonică, solicitând o confirmare pentru mâine. Domnia sa a rămas că va confirma în cursul acestei seri sau mâine de dimineață la prima oră, a rămas că analizează încă posibilitatea de a veni la comisie. Noi sperăm din toată inima că domnia sa va onora această invitație. Cred că este important pentru toată lumea să putem să facem această audiere", a spus Fifor, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că miercuri va fi audiat la comisie Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, în perioada aceea ambasador la Paris.

Au mai confirmat prezența la comisie Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu. "Ne gândim să reluăm audierea lui Eugen Tomac pentru că nu am reușit să finalizăm ceea ce ne-am propus", a menționat el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine este Turku, interlopul cu grenadă și pistol care a chemat poliția să-l aresteze

2 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

3 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

4 CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe președintele Iohannis

5 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești