Bădălău: PSD Giurgiu îl susţine pe Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, nu pe Răzvan Cuc

Bădălău: PSD Giurgiu îl susţine pe Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, nu pe Răzvan Cuc

PSD Giurgiu îl susţine pe senatorul Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, şi nu pe deputatul Răzvan Cuc, a precizat marţi preşedintele organizaţiei, Niculae Bădălău.

"În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu, unde domnul deputat Răzvan Cuc activează, vă spun că nu îl susţinem pe domnul Cuc pentru funcţia de ministru al Transporturilor. (...) Îl voi susţine necondiţionat pe senatorul giurgiuvean Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor! Dacă Giurgiu trebuie să dea un al doilea ministru, în prezent, acesta nu poate fi decât domnul Cristian Marciu, un profesionist, un om serios, loial şi devotat principiilor social-democrate şi care este, de altfel, în PSD de 27 de ani!", a scris Bădălău pe Facebook.

Social-democraţii se reunesc marţi, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru a stabili nominalizările pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...