Badanta care a îngrozit Italia, capturată. Cine este „Madame Somnifer“ și planul diabolic după care acționa

Badanta care a îngrozit Italia, capturată. Cine este „Madame Somnifer“ și planul diabolic după care acționa

O badantă de origine ucraineană care îngrijea bătrâne în Italia a încăput pe mâna Poliției după ce s-a descoperit că, de fapt, era o infractoare fără scrupule. Femeia își seda victimele pentru a le putea jefui. Una dintre ele a murit ulterior.

Femeia a fost arestată recent în Italia FOTO Shutterstock

Totul a ieșit la iveală, recent, după ce una dintre bătrânele pe care le îngrijea a decedat. Protagonista cazului șocant este o femeie din Ucraina, în vârstă de 48 de ani, care, sub pretextul serviciului la domiciliu, le dădea somnifere bătrânelor pentru a le putea goli casa de lucruri de valoare. Povestea femeii care a îngrozit Italia a fost relatată de romatoday.it, citată de rotalianul.com. Până în prezent au fost descoperite două cazuri cu același mod de operare, existând indicii despre o a treia infracțiune comisă și care s-a soldat, ulterior, cu moartea victimei.

Nepoata s-a trezit după 24 de ore

Supranumită "Madame Somnifer", femeia, care pretindea că este badantă, a fost angajată în martie pentru a îngriji o bătrână în vârstă de 97 de ani. Pe 25 martie, însă, ceva a mers prost. Nepoata bătrânei asistate a mers să o viziteze și și-a găsit bunica dormind adânc. Badanta a motivat că femeia se odihnește și că nu a dorit să o trezească. Explicație a fost credibilă, iar infractoarea i-a oferit nepoatei o ceașcă cu ceai. Aceasta a băut licoarea, fără să bănuiască faptul că avea somnifere.

Astfel, tânăra s-a trezit 24 de ore mai târziu năucită și uşurată de 550 de euro. Imediată a depus plângere la secția de poliție Tuscolano care, investigând, a descoperit o faptă similară petrecută în iulie 2022 la Ostia. Și în acel caz, îngrijitoarea a adormit o bătrână de 86 de ani punându-o să bea o băutură cu benzodiazepine în ea și apoi i-a furat 1.000 de euro cash, verighete și 4 ceasuri valoroase.

Suspecta a fost prinsă în locuința unei alte bătrâne unde se angajase de câteva zile și, unde, probabil, intenționa să-și pună planul diabolic în aplicare. Între timp, bătrâna de 97 de ani a decedat, iar autoritățile așteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a stabili dacă decesul are legătură cu administrarea de somnifere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”