Baie de mulţime făcută de Klaus Iohannis la Alba Iulia

Preşedintele Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat, a făcut o baie de mulţime la finalul festivităţilor desfăşurate vineri, la Alba Iulia, cu prilejul Centenarului Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul", printre cei care au vorbit şi au dorit să se fotografieze cu şeful statului aflându-se mulţi copii, dar şi un veteran, absolvent al promoţiei 1945.

Însoţit de oficialităţi locale şi judeţene, după terminarea ceremoniei oficiale, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre locul unde se aflau persoanele care au asistat la festivităţi şi a dat mâna cu multe dintre acestea.

"Doamne ajută, să nu vă ia nimeni locul", i-a spus o femeie acestuia, multe persoane urându-i, de asemenea, succes la alegerile prezidenţiale.

Printre acestea s-a aflat şi un bărbat care a absolvit liceul militar în 1945, în vârstă de 93 de ani.

Klaus Iohannis i-a întrebat pe copiii prezenţi dacă le-a plăcut ceremonia dedicată Centenarului Colegiului, aceştia răspunzând afirmativ.

La un moment dat, printre cei care i s-au adresat preşedintelui s-a aflat şi un bărbat cu care a avut un schimb de cuvinte în limba germană.

Klaus Iohannis a participat, vineri, la festivităţile desfăşurate cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!