Bamboo/Cătălin Botezatu lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI

Bamboo/Cătălin Botezatu lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI

Catalin Botezatu, fost actionar al firmei care opereaza clubul Bamboo, a declarat sambata la Antena 3 ca "e posibil sa fi fost pus foc de cineva" la clubul care a ars intr-un incendiu devastator in aceasta noapte.

"Sa nu va inchipuiti ca Bamboo avea numai prieteni, are si dusmani. E unul din primele zece cluburi din ume, e firesc sa existe si invidii", a mai spus Botezatu. El a refuzat sa spuna daca mai este actionar la firma, spunand doar ca "sunt unul dintre oamenii care tin la acest club".

Creatorul de moda, bun prieten cu patronul real Joshua Castellano, a eliminat varianta incendiului provocat pentru a incasa asigurarea pentru club: "nu exista o asigurare pentru club pentru ca o asemenea asigurare costa enorm", a spus el.

Botezatu a facut o acuzatie similara si la incendiul din 2005, in care clubul a ars din temelii, fiind ulterior reconstruit. Ipoteza de atunci nu a fost confirmata.


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?