Banca centrală a Rusiei va reduce dobânzile pe măsură ce inflaţia va încetini, potrivit guvernatoarei instituţiei

Banca centrală a Rusiei va reduce dobânzile pe măsură ce inflaţia va încetini, potrivit guvernatoarei instituţiei

Elvira Nabiullina afirmă că Banca centrală va reduce dobânzile odată cu încetinirea inflaţiei. În ceea ce priveşte rubla, guvernatoarea băncii centrale a precizat că se va respecta politica de curs de schimb liber şi că restricţiile de urgenţă ar trebui ridicate imediat ce situaţia se va stabiliza, relatează news.ro.

Rusia a redus dobânzile de la nivelul de urgenţă de 20%, la care le-a majorat imediat după trimiterea de către Moscova a forţelor armate în Ucraina, pe 24 februarie, şi sancţiunile occidentale care au urmat. Dobânda cheie a revenit la nivelul anterior, de 9,5%, la începutul acestei luni.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!