Bannon: Lideri republicani "încearcă să invalideze alegerea" lui Trump

Bannon: Lideri republicani "încearcă să invalideze alegerea" lui Trump

Fostul strateg al Casei Albe, Steve Bannon, a declarat că este "absolut" pe cale să meargă la război împotriva "establishment-ului republican" din cauza lipsei de sprijin pentru președintele american Donald Trump, relatează luni dpa.

Într-un interviu difuzat în cadrul emisiunii "60 Minutes" pe CBS, Bannon i-a nominalizat în acest sens pe liderul majorității republicane din Senat, Mitch McConnell, și pe președintele Camerei Reprezentanților, republicanul Paul Ryan, cărora le reproșează "încercarea de a anula alegerile din 2016" și dorința de a stopa "agenda populistă și economic naționalistă" a lui Trump.

"Este foarte evident... este evident așa cum după noapte urmează ziua", a spus Bannon, adăugând că establishment-ul republican trebuia să fie "atenționat".

"La ora actuală, nu există nicio responsabilitate ... ei nu sprijină programul președintelui", a declarat Bannon. "Aceasta nu mai este un secret la Capitoliu (sediul Congresului SUA). Toată lumea în oraș știe acest lucru", a insistat el.

În opinia sa, McConnell nu a fost de acord de la început cu promisiunea făcută în campanie de Trump de a "asana mlaștina".

Bannon a revenit la vechiul său loc de muncă la conducerea site -ului web de dreapta Breitbart după ce a fost îndepărtat de la Casa Albă luna trecută, dar a declarat că va continua "să se bată pentru Trump".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...