Barack Obama acceptă scrisori de la cetățeni și pe canalul Facebook Messenger

Barack Obama acceptă scrisori de la cetățeni și pe canalul Facebook Messenger

Casa Albă are canal de comunicare pe Facebook Messenger unde președintele american poate primi notificări în locul scrisorilor pe hârtie pe care le primea anterior, scrie theverge.com.

Potrivit comunicatului Casei Albe, conform tradiției președintele american citește 10 scrisori pe zi de la cetățeni cu drept de vot. După deschiderea canalului Casei Albe pe acest serviciu de mesagerie președintele poate primi mesajele direct în Facebook Messenger.

Scopul nostru este de a comunica cu cât mai mulți americani, iar canalul este accesibil oricui are un cont pe rețeaua Facebook. Acesta este încă unul din pașii parcurși recent de Casa Albă pentru a avea o prezență sporită în media digitală. În 2011 a fost lansată o platformă de petiții digitale a Casei Albe, iar președintele SUA a răspuns la peste 250 de astfel de petiții. În 2015, platforma "We the People" a fost integrată în portalul Change.org .

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul