Barbara Gandolfi, fosta parteneră a lui Jean-Paul Belmondo, suspectată că l-ar fi escrocat pe actor

Camera Consiliului din Bruges a decis să o trimită în judecată pe Barbara Gandolfi (40 de ani), precum și pe fostul ei soț și partener de afaceri Frederic Vandewilt, pentru o presupusă escrocare a actorului francez Jean-Paul Belmondo (82 de ani). Informația a fost confirmată joi de Parchetul din Flandra occidentală, secția Bruges, relatează 7sur7.be.

Barbara Gandolfi, care a avut o relație cu Belmondo, ar fi ușurat "contul" acestuia cu 200.000 de euro. Cei doi au fost împreună din 2008 până în 2012 și, în acea perioadă, femeia a continuat să administreze câteva cluburi de noapte alături de Frederic Vanderwilt. În cadrul activității de gestionare a cluburilor, Belmondo i-a împrumutat femeii 200.000 de euro. Potrivit Parchetului, este vorba de escrocherie, însă suspecta susține că a înapoiat toți banii.

În contextul anchetei, Gandolfi și Venderwilt au înaintat în 2010 o plângere pentru tentativă de fals în înscrisuri împotriva a doi anchetatori. Aceștia au fost declarați nevinovați și i-au dat la rândul lor în judecată pe cei doi pentru defăimare. În aprilie 2015, Barbara Gandolfi a fost condamnată la două luni de închisoare cu suspendare în dosarul de defăimare, iar Frederic Vandewilt, la patru luni de închisoare cu executare.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?