Barbara Gandolfi, fosta parteneră a lui Jean-Paul Belmondo, suspectată că l-ar fi escrocat pe actor

Barbara Gandolfi, fosta parteneră a lui Jean-Paul Belmondo, suspectată că l-ar fi escrocat pe actor

Camera Consiliului din Bruges a decis să o trimită în judecată pe Barbara Gandolfi (40 de ani), precum și pe fostul ei soț și partener de afaceri Frederic Vandewilt, pentru o presupusă escrocare a actorului francez Jean-Paul Belmondo (82 de ani). Informația a fost confirmată joi de Parchetul din Flandra occidentală, secția Bruges, relatează 7sur7.be.

Barbara Gandolfi, care a avut o relație cu Belmondo, ar fi ușurat "contul" acestuia cu 200.000 de euro. Cei doi au fost împreună din 2008 până în 2012 și, în acea perioadă, femeia a continuat să administreze câteva cluburi de noapte alături de Frederic Vanderwilt. În cadrul activității de gestionare a cluburilor, Belmondo i-a împrumutat femeii 200.000 de euro. Potrivit Parchetului, este vorba de escrocherie, însă suspecta susține că a înapoiat toți banii.

În contextul anchetei, Gandolfi și Venderwilt au înaintat în 2010 o plângere pentru tentativă de fals în înscrisuri împotriva a doi anchetatori. Aceștia au fost declarați nevinovați și i-au dat la rândul lor în judecată pe cei doi pentru defăimare. În aprilie 2015, Barbara Gandolfi a fost condamnată la două luni de închisoare cu suspendare în dosarul de defăimare, iar Frederic Vandewilt, la patru luni de închisoare cu executare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...