Barbara Gandolfi, fosta parteneră a lui Jean-Paul Belmondo, suspectată că l-ar fi escrocat pe actor

Barbara Gandolfi, fosta parteneră a lui Jean-Paul Belmondo, suspectată că l-ar fi escrocat pe actor

Camera Consiliului din Bruges a decis să o trimită în judecată pe Barbara Gandolfi (40 de ani), precum și pe fostul ei soț și partener de afaceri Frederic Vandewilt, pentru o presupusă escrocare a actorului francez Jean-Paul Belmondo (82 de ani). Informația a fost confirmată joi de Parchetul din Flandra occidentală, secția Bruges, relatează 7sur7.be.

Barbara Gandolfi, care a avut o relație cu Belmondo, ar fi ușurat "contul" acestuia cu 200.000 de euro. Cei doi au fost împreună din 2008 până în 2012 și, în acea perioadă, femeia a continuat să administreze câteva cluburi de noapte alături de Frederic Vanderwilt. În cadrul activității de gestionare a cluburilor, Belmondo i-a împrumutat femeii 200.000 de euro. Potrivit Parchetului, este vorba de escrocherie, însă suspecta susține că a înapoiat toți banii.

În contextul anchetei, Gandolfi și Venderwilt au înaintat în 2010 o plângere pentru tentativă de fals în înscrisuri împotriva a doi anchetatori. Aceștia au fost declarați nevinovați și i-au dat la rândul lor în judecată pe cei doi pentru defăimare. În aprilie 2015, Barbara Gandolfi a fost condamnată la două luni de închisoare cu suspendare în dosarul de defăimare, iar Frederic Vandewilt, la patru luni de închisoare cu executare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro