Bărbat care a făcut un copil cu fiica sa de 14 ani, arestat preventiv

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost arestat, la Timişoara, fiind acuzat că timp de mai mulţi ani a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră, pe care a şi lăsat-o însărcinată când fata avea 14 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au în lucru un caz cumplit în care Daniel Lăcătuş, un bărbat din Bistriţa-Năsăud, este acuzat că de act sexual cu un minor în formă continuată şi incest. Lăcătuş este acuzat că pe când fiica sa avea 14 ani a întreţinut relaţii sexual cu aceasta, iar în 2011, când avea 15 ani, fata a şi născut un copil.

Ulterior, potrivit procurorilor, bărbatul a continuat să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa, inclusive după ce tânăra a devenit majoră. Potrivit procurorilor, ultimele acte sexuale între bărbat şi fiica sa au avut loc în 2017.

„În perioada toamna anului 2010 - luna noiembrie a anului 2014, inculpatul - tată al persoanei vătămate minore, născută în data de 28.11.1996, aflată în ocrotirea sa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în timp ce se aflau în cele două locuinţe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreţinut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale în urma cărora, în data de 14.05.2011, persoana vătămată minoră a născut un copil minor. In perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul şi persoana vătămată, devenită majoră, au întreţinut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, raporturi sexuale consimţite la una din locuinţele din jud. Bistriţa-Năsăud. In perioada 2010-2017, între inculpat şi persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Daniel Lăcătuş.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

4 O mare porcărie! Procurorul general Gabriela Scutea a dat vot nul la votul pentru desființarea Secției Specia…

5 VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea