Bărbat găsit mort în Lacul Morii din București

Bărbat găsit mort în Lacul Morii din București

Un bărbat a fost găsit mort, duminică, în Lacul Morii din București, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile.

"Un bărbat până în 40 de ani a fost găsit plutind la distanță foarte mică de mal în Lacul Morii, intrarea dinspre Parcul Crângași, iar un echipaj de scafandri l-a scos la mal. Echipajele SMURD au încercat resuscitarea, dar, potrivit estimărilor lor, ca medici, bărbatul se afla de câteva ore în apă. El a fost declarat decedat", a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Vasile.

Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul a fost observat plutind aproape de mal de o persoană care alerga în Parcul Crângași. Polițiștii sosiți la fața locului nu au găsit asupra bărbatului documente sau alte obiecte personale și se acționează pentru identificarea acestuia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori