Bărbatul accidentat în stația de autobuz este în stare gravă

Bărbatul accidentat în stația de autobuz este în stare gravă

Bărbatul accidentat duminică dimineață într-o stație de autobuz din Capitală este în stare gravă, prezintă un traumatism cranio-cerebral este intubat și ventilat mecanic, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar Arseni", medicul Florin Bica.

"Probabil va merge în curând în Terapie intensivă. Este un bărbat de 39 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav și contuzii pulmonare. Este în comă, intubat și ventilat, dar este sub rezerva sedării. Starea este gravă", a spus medicul.

Două persoane au fost rănite după ce un autoturism care se deplasa pe Calea Văcărești din direcția Piața Sudului spre pod Mihai Bravu a pătruns pe trotuar în zona unei stații RATB în care se aflau 6 persoane, se pare din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, apoi s-a răsturnat, informează Brigada Rutieră.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unui bărbat care a fost transportat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" și rănirea ușoară a unei femei care a fost transportată la Spitalul 'Sf. Ioan'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 „Miros oribil” / Soția unui fotbalist de la Mondial, acuzații jignitoare în Qatar