Bărbatul care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan a fost identificat; el este angajat al Academiei de Poliţie (surse)

Bărbatul care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan a fost identificat; el este angajat al Academiei de Poliţie (surse)

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan, el fiind ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti, au precizat miercuri, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Ofiţerul de poliţie Adrian George Bărbulescu a fost depistat pe raza municipiului Slatina şi va fi adus, în calitate de suspect, la Bucureşti, unde sunt puse în aplicare două mandate de percheziţie, informează sursele citate.

Săptămâna trecută, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, îşi arăta preocuparea faţă de ameninţarea primită de jurnalista Emilia Şercan , ea anunţând atunci că poliţiştii efectuează o anchetă în acest caz. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...