Bărbatul care și-a fracturat penisul riscă o „micșorare și o mică deviere” a organului

Bărbatul care și-a fracturat penisul riscă o „micșorare și o mică deviere” a organului

Un cuplu din Botoșani a avut parte de un experiment sexual cu urmări. Actul sexual a fost atât de intens încât bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu penisul fracturat. Motiv pentru care a ajuns la Urgențe, cu dureri foarte mari.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, potrivit monitorulbt.ro.

Specialiștii spun că fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului.

Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție. Uneori, țesutul erectil ce se găsește sub albuginee se poate rupe, caz în care vorbim despre ruptură de corpi cavernoși.

Ruptura de penis se tratează doar prin intervenţie chirurgicală şi pacientul îşi revine după circa 24 de ore. Chiar şi aşa, după operaţie bărbatul rămâne cu sechele, ajungând ca penisul său să îşi piardă din lungime chiar şi doi centimetri, apărând şi o mică deviaţie a organului sexual.

De asemenea, după operaţie medicii recomandă ca timp de şase săptămâni pacientul să nu mai întreţină relaţii sexuale pentru a se vindeca complet.


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la șapte luni și 10 zile de închisoare și își va ispăși pedeapsa la penitenciarul Rahova