Bărbatul care trăiește izolat de 55 de ani din cauza fricii extreme de femei: „Mă terifiază“ VIDEO

Bărbatul care trăiește izolat de 55 de ani din cauza fricii extreme de femei: „Mă terifiază“ VIDEO

Un bărbat din Rwanda trăiește izolat de 55 de ani din cauza fricii sale extreme de femei. Callixte Nzamwita, care ar avea 71 de ani, ar fi petrecut ultimele 5 decenii într-un exil autoimpus, baricadându-se în casă pentru a evita orice contact cu femeile.

Nzamwita a început să se izoleze la vârsta de 16 ani, ceea ce înseamnă că face orice, de la dormit și gătit în spațiul propriei sale locuințe închise, scrie Daily Mail .

Bărbatul suferă de o frică extremă de femei FOTO Daily Mail

Frica de femei, numită ginefobie, nu este recunoscută oficial ca o tulburare mintală autentică, dar este clasificată clinic ca o fobie specifică.

Într-un videoclip pe YouTube publicat de Afrimax TV, Nzamwitza a spus: „Nu vreau ca femeile să fie în jurul meu pentru că mă terifiază. Mă încui aici și am un gard în jurul casei mele pentru a mă asigura că femeile nu se vor apropia de mine”.

În mod surprinzător, femeile din comunitatea din care face parte l-au ajutat de fiecare dată, aruncându-i peste gard mâncare și haine. Deși niciodată nu a îndrăznit să le deschidă gardul, Callixte Nzamwita s-a folosit de absolut tot ce a primit din partea femeilor.

Ciudat, chiar dacă se teme, noi suntem cele care îl ajutăm să obțină mâncare și unele lucruri de care are nevoie. Nu vrea să ne apropiem sau să-i vorbim. În schimb, îi dăm lucruri aruncându-le peste gard, iar apoi el vine și le ridică. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar totuși acceptă ceea ce îi oferim de la distanță”, a declarat o femeie.

Are tot ce îi trebuie

Bărbatul spune că are tot ce îi trebuie și va continua să trăiască în același mod și de acum înainte.

Modul în care trăiesc îmi este suficient. Nu vreau femei în preajma mea pentru că mă sperie cu adevărat”, a adăugat el.

Sfaturile NHS cu privire la fobii specifice spun că acestea se concentrează în jurul unui anumit obiect, animal, situație sau activitate. Fobiile specifice se pot dezvolta adesea în timpul copilăriei sau adolescenței și pot deveni mai puțin severe pe măsură ce îmbătrânești.

Exemplele comune de fobii specifice includ frica de anumite animale, cum ar fi câinii, sau frica de anumite activități, cum ar fi zborul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?