Barbu (TAROM): Un pilot, infectat cu coronavirus; alţi zece piloţi sunt în autoizolare la domiciliu

Barbu (TAROM): Un pilot, infectat cu coronavirus; alţi zece piloţi sunt în autoizolare la domiciliu

Un pilot al companiei TAROM a fost depistat pozitiv la noul coronavirus, iar alţi zece piloţi cu care acesta a intrat în contact se află la autoizolare, a anunţat, miercuri, directorul general al companiei, George Barbu.

"Colegul nostru se simte foarte bine, este asimptomatic. El a fost în contact cu o persoană care a fost declarată pozitiv duminică. Colegul nostru a anunţat duminică oficial şi celelalte persoane cu care a fost în contact direct. Este vorba despre zece persoane, toţi piloţi. De duminică toţi se aflau în autoizolare la domiciliu, aşteptau rezultatul testului efectuat pentru primul pilot. Acum toţi se află la autoizolare, în continuare, şi ei şi familiile lor. Estimăm un număr total de 30 de persoane, împreună cu familiile lor, care se află la autoizolare. Toţi sunt asimptomatici, sunt ok, nu au niciun simptom", a explicat directorul TAROM, la Antena 3, precizând că piloţii nu au intrat în contact la o şedinţă, ci "a fost o întâlnire a lor".

Potrivit lui George Barbu, în afară de pilotul depistat pozitiv, niciunul dintre cei 1.800 de salariaţi nu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, dar piloţii cu care acesta a fost în contact încă nu au fost testaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...